Rubriek Economie

09/11/18 om 07:15 - Bijgewerkt op 08/11/18 om 11:31

De toekomst oogt mooi voor culinair Kortrijk

Kortrijk kwam deze week weer in de culinaire kijker te staan. Met de voorstelling van de nieuwe gids van Gault&Millau kregen twee restaurants in onze stad wat extra applaus. Onze nieuwsmanager KW Kortrijk-Menen Mieke Verhelle, zelf grote fan van lekker eten, laat haar deskundig licht schijnen over de Kortrijkse horecawereld.

Voor het beste dessert van het land moet je momenteel in Rebelle in Marke zijn, de Ontdekking van het Jaar vond de Gault&Millau-jury bij Vier in het voormalige Sint Vincentius. Wat opvalt is dat ze het 'alleen' willen doen. De chef in de keuken, zijn vrouw in de zaal. Liever minder klanten zodat er ook minder personeel nodig is.
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!