Crème de la Crème in leegstaand pand in Izegem

Stephanie Vandromme: "Ik voel me hier al helemaal thuis." (foto Frank)
Redactie KW

Het stadscentrum telt een leegstaand handelspand minder. Schoonheidsspecialiste Stephanie Vandromme verhuisde met haar instituut Crème de la Crème van Ingelmunster naar Izegem en geeft zo een van de vele leegstaande panden in de Roeselaarsestraat een nieuwe bestemming.

Ondanks de leegloop van handelszaken in de Roeselaarsestraat, is de verhuizing van het schoonheidsinstituut van Stephanie Vandromme een bewuste keuze. “Mijn instituut in Ingelmunster begon stilletjesaan te klein te worden om met twee mensen te werken. Een verhuizing was dus echt noodzakelijk. Als ik dan toch ging verhuizen, wilde ik ook echt naar een stad verhuizen. Daarom ging ik vol goede moed op zoek naar een geschikt pand voor mijn zaak. Die zoektocht leidde me naar Kuurne, Ingelmunster en Izegem. Toen ik dit pand in de Roeselaarsestraat binnenstapte, was ik meteen verkocht. Mits wat aanpassingswerken en een likje verf, zag ik het al helemaal voor me. Bovendien ligt het pand op exact zeven minuten rijden van mijn oude stekje in Ingelmunster, waardoor al mijn klanten mij gevolgd zijn naar Izegem en ook ikzelf voel me hier al helemaal thuis”, vertelt zaakvoerster Stephanie enthousiast.

“Dat ik daarmee een van de vele leegstaande panden opvul is mooi meegenomen. In mijn ogen heeft de Roeselaarsestraat dan ook veel te bieden. Klanten kunnen er gratis parkeren en de straat fungeert ook als verbindingsweg tussen het Frunpark en de markt, wat ervoor zorgt dat veel mensen je zaak gezien hebben. Ik denk dat het vooral de hoge huurprijzen zijn die mensen tegenhouden om een zaak te starten in deze straat”, zegt Stephanie.

Ik denk dat de hoge huurprijzen de mensen tegenhouden een zaak te starten

Stephanie wil er dan ook alles aan doen om haar zaak, die ondertussen al 14 jaar bestaat, ook in Izegem te laten uitgroeien tot een vaste waarde. Naast alle klassieke schoonheidsbehandelingen, beschikt Stephanie nog over een extra troef. “Mensen kunnen voor allerlei behandelingen bij mij terecht: van medische voetverzorging, over epilaties en gelnagels tot gelaatsverzorgingen. Maar misschien is de wenkbrauwshaping wel de behandeling die Crème de la Crème onderscheidt van andere schoonheidsinstituten. Dat komt er eigenlijk op neer dat de wenkbrauwen volledig worden uitgetekend volgens de vorm van het gezicht. Daarvoor heb ik wel een intensieve privé-opleiding van een maand in Antwerpen gevolgd om de kneepjes van het vak onder de knie te krijgen, maar het was de inspanning meer dan waard. Zo heb ik dankzij de browwaxbar al enkele bv’s zoals Helle Vanderheyden en Elindo Avastia onder handen mogen nemen “, legt Stephanie uit.

Dat Stephanie haar hart en ziel in de zaak legt is dan ook duidelijk voelbaar. Mensen verwennen is niet alleen haar job, maar ook haar passie. “Naast een kwaliteitsvolle en professionele behandeling, vind ik het belangrijk om mijn klanten zoveel mogelijk in de watten te leggen. Dat is ook echt het uithangbord van Crème de la Crème: net iets meer dan enkel het puntje op de i.” (CT)

Schoonheidsinstituut Crème de la Crème, Roeselaarsestraat 111, 8870 Izegem.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier