Rubriek Economie

Confiserie Vandenbulcke blijft dan toch in Heule

09/03/18 om 07:00 - Bijgewerkt op 08/03/18 om 11:09

Er is een tijd sprake geweest van een verhuizing naar het bedrijvenpark Evolis in Kortrijk, maar nu staat het vast dat de bekende Confiserie Vandenbulcke in Heule blijft. Meer nog: de werken voor een nieuw bedrijfsgebouw zijn er begonnen. Intussen heeft met Jelle, Luk en Bert Vandenbulcke de derde generatie de bedrijfsleiding in handen genomen. Het trio ziet de toekomst met vertrouwen tegemoet.

De broers Marc en Philippe Vandenbulcke hebben het bedrijf, dat door hun vader André werd opgericht, de voorbije decennia geleid. Vijf jaar geleden heeft Philippe zich teruggetrokken en vorig jaar heeft Marc zijn functie als ceo overgedragen aan zijn zoon Jelle. Philippe werd opgevolgd door zijn zonen Luk en Bert. Alle drie waren ze al heel wat jaren actief in het familiebedrijf en maken nu samen met Marc deel uit van de raad van bestuur. Een derde zoon van Philippe en drie andere zonen van Marc kozen voor een andere beroepsloopbaan.
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!