Rubriek Economie

CamTV uit Brugge is Creatieve Ondernemer van 2017

30/11/17 om 22:30 - Bijgewerkt op 01/12/17 om 07:25

Bruggeling Tom Nys, zaakvoerder van het videoproductiebedrijf Cam TV, kreeg tijdens een gala van Unizo West-Vlaanderen de prijs van Creatieve Ondernemer 2017-2018.

CamTV uit Brugge is Creatieve Ondernemer van 2017

© PDV

Kinepolis Brugge was het decor voor een netwerkavond waarbij Unizo West-Vlaanderen dé Creatieve Ondernemer 2017 uitriep. Uit vele kandidaturen weerhield de jury vijf genomineerden. Deze werden allen met een filmpje en een gesprekje met presentatrice Mieke Dumon voorgesteld aan het publiek. Deze Unizo-trofee richt zijn op kleinere ondernemingen, met maximaal tien werknemers. Met de verkiezing wil Unizo West-Vlaanderen het creatieve aspect van ondernemen in de kijker zetten met de bedoeling om ook andere ondernemers te inspireren.

Vijf genomineerden

De vijf genomineerden waren Tom Van Den Heuvel van brasserie Heuvelhof in Torhout, Lot Decock van Lingerie Ohlala! uit Lendelede, Lies Roelens van zwangerschapsspeciaalzaak Mamado uit Roeselare, Tom Nys van videoproductiebedrijf Cam TV uit Brugge en Peter Verlinde van Smaakatelier - een uniek samenwerkingsverband tussen een brouwerij, een restaurant en een meubelzaak - uit Kortemark. Finaal trok Tom Nys van Cam TV aan het langste eind. De jury loofde hem voor de creativiteit waarbij hij 'van niets iets wist te maken'.

Verrast

Tom Nys is zo'n zeven jaar bezig als zaakvoerder van Cam TV. "In 2011 begonnen we klein met het bedrijf, maar vooral sinds 2015, het jaar waarin we veel opdrachten kregen voor het Belgische paviljoen op de wereldtentoonstelling in Milaan, ging het hard voor ons. Het was een medewerker die me inschreef voor deze wedstrijd. Ik ben verrast, maar natuurlijk ook erg tevreden dat ik deze trofee mee naar huis mag nemen", zegt een tevreden Tom Nys. De winnaar krijgt uiteraard de trofee om op de schoorsteen te zetten, maar mag via sponsor Garage Raes ook een maand lang met een Volkswagen rondrijden.

(PDV)

Meer nieuws uit

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!