Callant breidt activiteiten uit naar Antwerpen en Limburg

Callant Verzekeringen blijft uitbreiden en is nu in heel Vlaanderen actief. © SM
Redactie KW

Callant Verzekeringen, met hoofdzetel in het kasteel De Cellen in Oostkamp, breidt zijn activiteiten uit naar Antwerpen en Limburg.

Dankzij de overname van de ISA Group verwerft Callant nieuwe kantoren in Hoboken, Brasschaat en Tongeren. Hierdoor worden ongeveer 10.000 nieuwe particulieren klant bij Callant. “Dat brengt het totale particuliere klantenbestand op 31.000”, verduidelijkt zaakvoerder Peter Callant. “Die zijn samen goed voor 55.800 contracten. Door de overname zijn we nu in heel Vlaanderen actief. In West-Vlaanderen hebben we onze kantoren in Oostkamp en Heist. In Oost-Vlaanderen zijn we gevestigd in de Gentse Ghelamco Arena. In Antwerpen zitten we in Berchem, Hoboken en Brasschaat. En in juni worden onze activiteiten in Tongeren opgestart.”

Inzetten op digitalisering

Volgens Peter Callant heeft de overname niet enkel een geografische impact. “Door de digitale knowhow van Alain Robyns en Thierry De Decker – beiden ex-ISA Group – wordt Callant ook de modernste en meest digitale verzekeringsmakelaar in Vlaanderen. We zullen onze particuliere portefeuille volledig digitaliseren. De klant zal zijn polis online kunnen afsluiten en zal er geen probleem mee hebben als hij binnenkort zijn schadeclaim online opvolgt via ons klantenportaal of van ons een bericht krijgt via onze interactieve app. Onze fietsomnium kan nu al volledig online worden afgesloten.”

Peter Callant startte in 1991 met een verzekeringskantoor in Knokke-Heist. Vandaag stelt zijn onderneming bijna 90 mensen tewerk. De jaaromzet van de verschillende vestigingen bedraagt nu ongeveer 90 miljoen euro.

(AFr)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier