Rubriek Economie

Bo maakt horecadroom waar in het gezellige Avelgem

27/04/18 om 13:00 - Bijgewerkt om 09:58

In Avelgem opent deze week Foodconcept O'né. Bo Decuyper is 24 jaar en zit vol enthousiasme. Een ontbijthoek, broodjeszaak, smoothie-spot, pastahuis, bar en minirestaurant, helemaal door elkaar gegooid en O'né gedoopt. "Het is lang enkel een droom geweest. Maar toen we dit pand in de Kerkstraat tegenkwamen, was het nu of nooit", vertelt de Izegemse. Samen met mama Inge en stiefvader Dirk, heeft Bo een nieuwe hippe plek naar Avelgem gebracht.

Bij O'né kunnen jong en oud terecht voor een welke snelle hap en een verse smoothie. Bo vindt het vooral belangrijk dat klanten zich thuis voelen: "Ik werk sinds enkele jaren in de horeca en daar heb ik geleerd dat mensen echt nood kunnen hebben aan een klapke. Sommige klanten zag ik elke dag. Ik bouwde een band met hen op." Het is voor haar niet makkelijk om de klanten achter te laten in Tielt, waar ze vroeger werkte. "Dat sommigen zelfs niet konden wachten tot wanneer we effectief opengingen, vind ik geweldig." Geen valse beloftes, maar juist de mooiste vorm van steun.
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!