Bissegem is met ‘Pain de Paris’ nieuwe broodjeszaak rijker

Debbie Vercaemst met dochtertje Anaïs voor Pain de Paris in de Meensesteenweg. (Foto EDB)
Redactie KW

Op 28 oktober was er een openingsfeest voor ‘Pain de Paris’ in de Meensesteenweg. Debbie Vercaemst (28) uit Beveren-Leie nam er een krantenhandel met broodjeszaak over en pakte uit met een nieuwe naam.

Debbie Vercaemst (28) is gehuwd met Nicolas De Craemer, heeft met Anaïs en Rémi twee kinderen en woont in Beveren-Leie. Ze runt de zaak samen met haar schoonvader Cris De Craemer (68). “Hij werd geboren in Drongen, woonde in Zillebeke en verhuisde nu naar Bissegem bij de zaak.” Vroeger werkte Debbie nog in een Spar in Eke. “Daar maakten we ook broodjes en leverden die uit aan bedrijven. Ik deed dit heel graag en had altijd gezegd om ooit een broodjeszaak te kopen.”

Debbie wil de broodjes en de kranten samen verder doen. Ze verkoopt ook sigaretten en heeft een lottopunt. Ze koos voor de zaak een nieuwe naam, een nieuw logo en een nieuwe menukaart. Je kan bij Pain de Paris belegde broodjes en paninibroodjes krijgen en er wordt ook uitgeleverd aan bedrijven. “Later willen we nog uitbreiden maar eerst wil ik me goed inwerken”, zegt ze. Ook haar zus Shanna Vercaemst (22) komt bij Debbie in de zaak werken. (EDB)

Info: Pain de Paris, Meensesteenweg 495 in Bissegem. Tel. 056 32 00 69 – vercaemst.debbie@hotmail.com Bestellingen voor ‘s middags graag doorgeven tegen 9.30 uur.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier