Rubriek Economie

Aziatische cocktailbar in Langestraat Brugge

04/01/19 om 09:27 - Bijgewerkt om 09:26

In de Langestraat opende James Siow, afkomstig uit het Nederlandse Eindhoven maar met roots in Singapore, de Madam Wong's Bar. "Wij onderscheiden ons van andere cocktailbar's door de typisch Aziatische toets en de lekkere gerechtjes en dranken uit het hele Aziatische continent", zegt James Siow.

Liefhebbers van een goeie cocktail, fijne spirtis en lekkere hapjes hebben er een nieuw adresje bij om te ontdekken. In de Langestraat nummer 20 opende James Siow Madam Wong's Bar. "Ik heb zelf Aziatische roots, vandaar de naam en de look van de bar", legt James uit. "Mijn prille jeugd bracht ik door in het Nederlandse Eindhoven. Mijn ouders, afkomstig uit Singapore, leerden elkaar kennen in Nederland, waarnaar ze elk afzonderlijk geëmigreerd waren. Voor mijn geboorte trokken ze wel terug naar Singapore. Mijn moeder wilde immers liever daar bevallen omdat ze daar de ziekenhuizen en alle faciliteiten beter kent."
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!