Around Media uit Waregem wint Gouden Lasso

Redactie KW

Met deze trofee wordt de meest beloftevolle en dynamische ondernemer uit Zuid-West-Vlaanderen bekroond. De trofee werd zaterdagavond uitgereikt.

De Gouden Lasso is een initiatief van de ondernemersvereniging de Jonge Cowboys uit Harelbeke. “Het kunstwerk gaat naar een ondernemer, die dankzij hard werken, een dosis creativiteit en een zekere durf een mooi concept of bedrijf uit het niets heeft opgericht”, duidt voorzitter Xavier Ramon.

Er waren dit jaar vier genomineerden voor de prijs. “Uitzonderlijk want meestal zijn er drie. Het niveau van de inzendingen lag dit jaar echter bijzonder hoog. Deze vier sprongen er uit”, aldus secretaris Filip Ghekiere van de Jonge Cowboys.

Behalve de uiteindelijke laureaat Around Media van Wannes Vanspranghe, ging het om Henry Houser van Hendrik Tanghe en xxx uit Kortrijk, Sparks EFX van Toon Sintobin uit Heule en Tag City van Pieter-Jan Vanneste uit Kortrijk. “De vier genomineerden waren aan elkaar gewaagd. Het puntenverschil was zeerminiem“, vertelt penningmeester Lieven Gheysens.

“Dit jaar was het niveau uitzonderlijk” – Filip Ghekiere

Wannes Vanspranghe Around Media - Gouden Lasso 2017.
Wannes Vanspranghe Around Media – Gouden Lasso 2017.

Winnaar van de Gouden Lasso was het Waregemse Around Media van Wannes Vanspranghe, Pieter Van Hoorne en Arne Derynck. “Ik ben zeer opgetogen en verrast. Dit is een mooie beloning voor al het intensieve werk. Het is ook een bijzondere motivatie om verder te doen zoals we bezig zijn en nog proberen te verbeteren en te groeien”, zegt Wannes in een eerste reactie.

Around Media visualiseert bestaand vastgoed op een vernieuwende manier via een 360° tour op persoonlijke websites en andere kanalen. “We bezorgen potentiële kopers de ultieme ervaring door hun nieuwbouwwoning volledig zelf te laten samenstellen in 3D met de woonconfigurator.”

Henry Houser is een makelaarsagentschap voor efficiënte en snelle verkoop van woningen. TagCity is een online zoekmachine voor kortingcodes. Sparks EFX specialiseerde zich in pyrotechnische effecten. Het presentatiemoment had plaats in het bedrijf Liquid Floors. De bekendmaking van de winnaar volgde om 23.30 uur op het feest.

(PVH)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier