Rubriek Economie

All Events bouwt chalets op meer dan 40 kerstmarkten

30/11/18 om 07:15 - Bijgewerkt op 28/11/18 om 11:21

Wat in 1999 begon met de verhuur van enkele feesttentjes, is op vandaag uitgegroeid tot het Zedelgemse All Events, een toeleveringsbedrijf voor evenementen dat chalets levert voor meer dan veertig kerstmarkten, de wintersportgebieden en festivals zoals Rock Werchter en Tomorrowland. Bart Luypaert is, samen met zijn broer Pieter, de trotse zaakvoerder.

"Na een zeker wel plezierige maar toch niet bijzonder geslaagde doortocht aan de universiteit van Gent ging ik destijds aan de slag als allround medewerker bij Rock Torhout, toen nog bij organisator Noël Steen", begint Bart Luypaert zijn verhaal. "Rock Torhout was meer dan het bekende festival. Er werden ook podiums en andere elementen verhuurd en geplaatst. In die periode liep ik een kennis tegen het lijf die iemand kende die een tent zocht voor een feestje. Zo ben ik dan zelfstandig begonnen; aanvankelijk vooral met het verhuren en plaatsen van feesttenten. Na zo'n vier jaar is mijn jongere broer Pieter dan mee in de zaak gekomen."
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!