Aldi Diksmuide in het nieuw

Winkelmanager Christy De Clercq in de vernieuwde Aldiwinkel. (Foto ACK)
Redactie KW

Aldi Diksmuide opende de deuren met een volledig nieuw, modern en gezellig interieur.

“We zetten ook veel meer in op vers, zoals groenten en fruit, maar ook brood en aanverwante producten”, vertelt winkelmanager Christy De Clercq. “Verder blijft ons assortiment behouden, en zijn ook nu weer tweemaal per week speciale aanbiedingen. Verder is de volledige indeling van de winkel nieuw, het meubilair, de verlichting… Ook de vrijstaande eilandjes, waar bijvoorbeeld de versmarkt met groenten en fruit mee uitpakt, is smaakvol ingericht en laat de producten volledig tot hun recht komen. Dat zorgt voor een aangenaam en gezellig gevoel tijdens het winkelen.”

“Ook voor de winkelmedewerkers van Aldi Diksmuide is het nieuwe concept een stap vooruit. De nieuwe winkelmeubels laten toe om nog comfortabeler en ergonomischer te werken. Behalve de uitbreiding van het versassortiment met slaatjes en het assortiment brood waar meermaals per dag verse koeken en broodjes worden afgebakken, blijft het assortiment ongewijzigd. Voor de klant wordt het wel aangenamer, zeg maar gezelliger winkelen in de nieuwe winkel. De ledverlichting zorgt ook voor een aangenaam en toch duidelijke verlichting.”

Restyling

De ombouw van de winkel in Diksmuide maakt deel uit van de volledige moderniseringsoperatie, een volledige restyling, de grootste investering die Aldi ooit in België maakte. Het gaat om 350 miljoen euro waarvan ook een deel naar aanwerving van 450 extra winkelmedewerkers gaat. Aldi Diksmuide in de Esenweg 32-34 heeft een oppervlakte van 900 m2 en een parking met 100 parkeerplaatsen. De winkel is van maandag tot en met zaterdag doorlopend open van 8.30 tot 19 uur.

(ACK)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier