Rubriek Economie

65ste Jaarbeurs officieel geopend in Roeselare

01/11/17 om 08:45 - Bijgewerkt om 10:30

Aan de vooravond van de 65ste editie van de Jaarbeurs was er officiële opening. De beurs duurt dit jaar tot 12 november. Met 'Reis rond de wereld' is er de laatste drie dagen een beurs binnen de beurs.

65ste Jaarbeurs officieel geopend in Roeselare

© Jos

De jubileumeditie van de Jaarbeurs, 65 edities jong, werd dinsdagavond op een passende manier geopend met naast een speech door Jaarbeursvoorzitter Stijn Couvreur ook een gelegenheidstoespraak door Europees Parlementslid Tom Vandenkendelaere en burgemeester Kris Declercq.

De beurs is officieel open van woensdag 1 tot en met zondag 12 november in Expo Roeselare. Op zaterdag 4 november is er de verkiezing van Mannequin en Fotomodel en op zondag is er dan de traditionele kapperswedstrijd. Op donderdag 9 november is er een nocturne, dan is de beurs tot 22 uur open.

Er zijn 200 standhouders present met een gevarieerd aanbod. Tijdens de laatste drie dagen, van vrijdag 10 tot en met zondag 12 november is er in de Conferentiezaal de beurs 'Reis rond de wereld' met nadruk op verre reizen. Perfect voor wie zijn vakantie wil plannen.

(TD)

Meer nieuws uit

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!