Roeselare Netwerken doen ze in Roeselare tegenwoordig in de speeltuin

Lore Dehouck en Koenraad Callaerts starten met een nieuwe manier van netwerken. Onder de naam 'Breinpiraten' organiseren ze op dinsdag 7 mei 'Anders Netwerken' op een ongewone locatie : binnenspeeltuin Miniworld in Roeselare. "Wij willen ondernemers op een speelse manier laten kennismaken met andere ondernemers."

Kortrijk Voor of tegen de foor, de handelaars zijn het eens: "Hoe meer zielen, hoe meer commerce"

Kurt Vandemaele

De kermis is niet meer van deze tijd. Er zijn andere manieren genoeg om vertier te vinden, hoor je wel eens. Toch komt het publiek nog massaal op de foor af. Dat betekent veel volk in de stad. Wil dat ook zeggen dat de handelaars daar blij om zijn of is net het tegendeel waar? We gingen even rondvragen bij enkele ondernemers die in het centrum van de stad een zaak uitbaten.

Wevelgem 20.000 euro in de vuilnisbak: succes kadobonnnen heeft dure keerzijde

De Wevelgemse kadobon is een succes. Tot nu toe spendeerde de Wevelgemnaar voor 277.000 euro kadobonnen bij de lokale handelaars. Nu blijkt echter dat 20.000 euro niet werd ingewisseld. De vervaldatum van die bonnen is ondertussen ook overschreden. Zonde, vindt gemeenteraadslid Heidi Craeynest.

Kortrijk Restaurant Beudaert pakt uit met hoogste zomerbar van Kortrijk

Matthieu Beudaert, Sofie Delbeke en Natacha Jaumain slaan de handen in elkaar voor een nieuw zomers project. Op de eerste verdieping boven restaurant Beudaert openen ze Bar Tropical. Vanop de eerste verdieping heb je een uniek zicht op het plein.