Zo klinkt de opvolger van 'Skwon meiske' van Niels Destadsbader

16/04/18 om 22:00 - Bijgewerkt om 15:02

In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen van Liefde voor Muziek op VTM werden de hits van Cocojr. en The Dinky Toys in de kijker gezet. Niels Destadsbader deed dat op geheel eigenwijze manier, in het West-Vlaams.

Zo klinkt de opvolger van 'Skwon meiske' van Niels Destadsbader

© Liefde voor Muziek

Liefde voor Muziek belooft op basis van de eerste aflevering al meteen een topeditie te worden. Met een verrassende mix van pop, metal, classic, rock, slow, dance en reggae zijn de meest uiteenlopende muziekgenres dit seizoen vertegenwoordigd.

Delen

Ik had mezelf beloofd om alles in het Nederlands te zingen, maar heb me daar niet aan gehouden

Helmut Lotti, Jasper Steverlinck, Cocojr., Sarah en Gert Bettens van K's Choice, Niels Destadsbader, Silvy De Bie van Sylver en de Nederlandse Sharon den Adel van Within Temptation trekken elk nummer naar zich toe en toveren de covers meer dan eens om tot éigen nummers.

In de eerste aflevering stonden de songs van Cocojr. en The Dinky Toys centraal. Met onder meer een ijzersterke vertolking door Sharon den Adel en een straf eerbetoon aan de overleden Luc De Vos, zorgde het opnieuw voor de nodige beroering.

Zo klinkt de opvolger van 'Skwon meiske' van Niels Destadsbader

© Liefde voor Muziek

Uitkijken was het ook naar Niels Destadsbader, die één van de bekendste hits aanpakte. Niels heeft in het repertoire van Cocojr. de ideale opvolger gevonden voor zijn zomerhit Skwon Meiske."Ik had mezelf beloofd om alles in het Nederlands te zingen, maar heb me daar niet aan gehouden", bekent hij.

Niels doopte Out In The Streets om tot Ik Ben Van 't Stroate en zingt over wat er met zijn 'skwon meiske' is gebeurd. Dat klonk zo:

Meer nieuws uit

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!