Zilveren bibliotheek in Torhout wil nog dit jaar vernieuwde leeszaal

04/05/18 om 13:00 - Bijgewerkt op 03/05/18 om 09:51

De Torhoutse stedelijke bibliotheek bestaat een kwarteeuw en dat wordt een jaar lang gevierd. Komende zaterdag 5 mei bijvoorbeeld komt Lady Angelina in de voormiddag langs, de stadsboerin die de kinderen boeiende verhalen zal vertellen en leuke liedjes voor hen zingt. Maar wellicht het belangrijkste is dat de zilveren bib tegen het eind van dit jubileumjaar een vernieuwde leeszaal gerealiseerd wil hebben. De huidige ruimte heeft haar beste tijd gehad en is dringend aan een grondige restyling toe.

Om het eerst nog even over Lady Angelina te hebben: zij brengt zaterdag in de bib van 10 tot 12 uur haar voorstelling over pesten, diversiteit en vooral ook dieren en planten. Het wordt op de eerste plaats een muzikale vertoning met verrassende groenteliedjes en muziek op zotte instrumenten. In de pauze kunnen er groente- en fruithapjes geproefd worden. De toegang is gratis en alle kinderen zijn meer dan welkom.
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!