Zillebeekse toneelvereniging verkoopt voor het eerst kaarten online

'Terrasje doen?' is een productie met heel wat medewerkers van Eigen Taal. (Foto EG)
Redactie KW

Toneelvereniging Eigen Taal brengt haar nieuwste productie met een grote bezetting. Elf acteurs en actrices en 14 figuranten brengen de komedie ‘Terrasje doen’ van Hilde Vleugels, die op tv debuteerde met Benidorm Bastards. Voor de regie staat Mariette Hoorelbeke in.

Met ‘Terrasje doen?’ brengt Eigen Taal Zillebeke een komisch stuk met een lach en een traan. Het aantal opvoeringen wordt van vijf naar zes gebracht. In het stuk krijg je een kijk op het terras van café De Zwaan. Laurent, cafébaas van een goed draaiende zaak, heeft grote zorgen. Midden in het seizoen is één van zijn vaste diensters bevallen en met zwangerschapsverlof. Zij wordt vervangen door een mondige sociaal werkster. Het wordt een komen en gaan van mensen van allerlei slag die elkaar op de een of andere manier kennen.

Online verkoop

“De voorverkoop vindt plaats op zondag 4 februari van 9 tot 11 uur in de vrije basisschool in de Maaldestedestraat en niet meer in Ridder de Stuers”, verduidelijkt voorzitter Corine Blondeel. “Voor sommige mensen zal het wat aanpassen zijn; maar er zal iemand van het bestuur in de school aanwezig zijn die de kaarten online bestelt en afdrukt. De kaarten dienen wel cash betaald te worden en kosten 8 euro. Maximaal kunnen 15 kaarten per keer besteld worden. Wie op 4 februari naar de vrije basisschool komt, wordt getrakteerd op een koffie. Nadien kunnen personen terecht op www.ticketwinkel.be/toneeleigentaal. Achteraf kan men dan nog bij de leden terecht voor bijkomende kaarten.”

Praktisch

Het stuk wordt gebracht in OC In ‘t Riet, Seelbachdreef op 2, 3, 7, 9 en 10 maart om 20 uur en op zondag 4 maart om 17 uur. Op de bühne staan acteurs Corine Blondeel, Peter Verstraete, Jürgen Blondeel, Anja Lieven, Kevin Buytaert, Sophie Simoen, Sven Blondeel, Mathy Vervenne, Jens Verbeest, Virginie Langsweirdt en Caro Fiey. De figurantenrollen worden ingevuld door Jo Delahaye, Sandra Coffyn, Ellen Blondeel, Janita Huyghe, Michelle Zantinge, Jana Masschelin, Britt Masschelin, Anneleen Bruggeman, Laurien Beddeleem, Luc Snaet, Bart Dejonghe, Jasper Balduyck, Lien Sohier en Michel Bol. Tekstvolger is Christa Vanacker. Verder zijn er heel wat medewerkers achter de schermen. (EG)

Info: www.toneeleigentaal.be of toneel-eigentaal@telenet.be.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier