Wouter Verstaen wil met zijn foto's bewust platgetreden paden mijden

14/04/18 om 15:00 - Bijgewerkt op 12/04/18 om 10:02

Wouter Verstaen is van jongs af aan al met fotografie bezig. In de loop der jaren heeft hij zich een eigen stijl aangemeten, waarbinnen hij bewust wat wil afwijken van de gebaande paden. Momenteel stelt hij, samen met zes andere kunstenaars, tentoon in het Tieltse Sint-Andriesziekenhuis.

"Ik mag wel zeggen dat creativiteit en fotografie in het bijzonder er bij mij van jongs af aan al inzat", begint Wouter zijn verhaal. "Het feit dat ik uit een familie kom, waarin ook andere familieleden met een of andere vorm van kunst bezig zijn, zal hier zeker niet vreemd aan zijn. Het eerst jaar van het middelbaar hebben mijn ouders nog een poging gedaan om mij naar het moderne of technische in Tielt te sturen, maar al snel bleek dat dit niets voor mij was. In tegenstelling tot veel andere kinderen van die leeftijd wist ik heel goed wat ik wilde en zo ben ik drukvoorbereidingstechnieken gaan studeren aan het Viso in Mariakerke, een opleiding waar ik later veel aan gehad heb."
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!