Wilde Westen zoekt 150 muzikanten om Goose live te brengen

Goose © Willy Vanderperre
Redactie KW

Erik Desimpelaere vormde het nummer Synrise van de Kortrijkse band om tot een versie voor zowel klassiek geschoolde als pop- en rockmuzikanten. Wilde Westen is nu op zoek naar muzikanten om de song live te brengen bij de opening van het Kortrijkse muziekcentrum.

“Kortrijk is een muziekstad met honderden muzikanten, ensembles, groepen en muziekliefhebbers”, klinkt het bij de concert- en festivalorganisator. “Wat zou er gebeuren als ze allemaal samen muziek maken? Vonken. Dat zeker. Ben je zelf muzikant of ken je een muzikaal talent, dan hebben we jou nodig.”

Wilde Westen is op zoek naar minimum 150 muzikanten en zangers die de uitdaging om Synrise van Goose live te brengen op vrijdag 1 december als opener van het muziekcentrum Track in Kortrijk. “Van drummer tot triangelspelers, van gitaristen tot strijkers en van pianisten tot synthesizertovenaars: er is plaats voor iedereen. Wij bezorgen de partituren, samen repeteren we op zondag 26 november en donderdag 30 november.”

Wie interesse heeft om mee te spelen of nog meer info zoekt, kan terecht op www.wildewesten.be of bij info@muziekcentrumtrack.be. En oja, om alle verwarring te vermijden: Goose zelf speelt niet mee.