Wijziging uurschema Muzikale Dinsdagen door WK Voetbal

Redactie KW

De organisatoren van Muzikale Dinsdagen in Ieper passen omwille van de voetbalwedstrijd België-Frankrijk het schema aan.

Dinsdag 10 juli gaat in Ieper de 20ste editie van Muzikale Dinsdagen van start. “Omdat de Rode Duivels erin geslaagd zijn door te dringen tot de halve finale van het WK en zij het opnemen tegen de Franse nationale ploeg wordt het programmaschema aangepast”, klinkt het bij het organiserende ri4vos.

Start om 18 uur

In plaats van om 19 uur zal het muziekevent al om 18 uur beginnen en dat met de Kortrijkse rockband Other Than The Others. Een uurtje later is het de beurt aan Naomi Sijmons, dochter van de overleden Scabs-bassist Fons, met haar band Reena Riot.

“Vanaf 20 uur verschuift het zwaartepunt van het sociaal, cultureel en sportief leven in Ieper zich dan eventjes van het St.-Maartensplein naar de Grote Markt. Daar wordt, net zoals de voorbije matchen, de voetbalwedstrijd op een groot scherm aangeboden”, klinkt het.

Programmatie on hold tijdens wedstrijd

“De muzikale programmatie wordt gedurende de ganse wedstrijd, al of niet met verlengingen en een penaltyreeks, on hold geplaatst. Na het laatste fluitsignaal in Rusland trakteert Reservoir Dogs Band samen met de Nederlandse wereldvedette George Baker iedereen op een heus volksfeest in ware Tarantino-stijl. De nacht wordt feestelijk afgesloten door deejays Jos Vanhaute en Berndt Deprez. (CMW)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier