Wie vermoordde de ster van het Oostendse cabaret?

01/06/18 om 12:56 - Bijgewerkt op 31/05/18 om 13:56

Met 'Cabaret Montmartre', opent het Gentse bedrijf Puzzle op 1 juni haar eerste 'escape room' buiten de eigen stad. Zaakvoerder met Oostendse roots, Kiani Hallumiez (28) was na drie kamers in Gent toe aan een nieuwe locatie. "De keuze voor Oostende was snel gemaakt, de stad beantwoordt aan al onze criteria." Het concept is simpel: een groep mensen, vrienden, collega's, familie, krijgt een bepaalde tijdsduur om via allerhande verborgen tips en raadsels uit een kamer te ontsnappen.

Zaakvoerder Kiani, die vanuit zijn opleiding architectuur zijn escape rooms grotendeels zelf bedenkt en uitbouwt, wil de bezoeker meer dan een uitdagend raadsel voorschotelen. "We zetten bij Puzzle heel hard in op beleving. Met deze kamer willen we de spannende jaren twintig en dertig in de Oostendse Montmartrewijk terug tot leven wekken, toen het er krioelde van de soms groezelige cabarets waar dingen gebeurden die het daglicht niet mocht zien."
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!