Wie is de perfecte Mol: student Lloyd of priester Pieter?

11/05/18 om 06:00 - Bijgewerkt om 10:16

Zondag is het zover. Dan komt een einde aan de wekenlange zenuwslopende zoektocht naar de verrader in het populaire Vier-programma De Mol. Van de vier West-Vlamingen die richting Mexico trokken, schieten er in de finale nog twee over: de Avelgemse student Lloyd Vermeulen en priester Pieter Delanoy uit Assebroek. Is één van hen de Mol? Of is het toch Gentenaar Bahador, die straks door een van onze provinciegenoten ontmaskerd wordt? Wij lijsten op waarom Lloyd en Pieter toch wel verdacht zijn...

Viér West-Vlamingen in de reeks van De Mol. Het kon niet anders dan dat zij de show zouden stelen. Dierenarts Joke Lannoo uit Tielt ontpopte zich niet alleen tot publiekslievelinge, maar ook tot hoofdverdachte. Pascale Van Leeuwen uit De Haan werkte zich de hele reeks onopvallend door de opdrachten, maar sneuvelde na een zenuwslopende strijd op een zucht van de finale. Daarin zien we drie mannen. Bahador is de hoofdverdachte, of wordt toch zo vaak geportretteerd in het programma, maar de geschiedenis leert ons dat het vaak een weliswaar geslaagd afleidingsmanoeuvre is.
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!