West-Vlaamse streekbieren voor Nederlandse idolen Nick & Simon

Redactie KW

Zaterdagavond bracht het Nederlandse duo Nick & Simon, onder het goedkeurende oog van enkele West-Vlaamse fans, hun show Herinneringen éénmalig in Vlaanderen.

Voor een bomvolle Capitole in Gent traden ze op en vertelden ze over het ontstaan van hun carrière, hun tegenslagen, hun goede en slechte fans, hun leuke momenten, telkens doorspekt met de nodige humor en natuurlijk een pak bekende songs. Dezelfde show brachten Nick & Simon al 36 keer in Nederland en ze blijven doordoen tot nummer 50, ook telkens voor een uitverkochte zaal.

Het populaire duo van ‘Pak maar mijn hand’, ‘Vaderdag’, ‘Rosanne’, ‘Steeds weer’, ‘Ode aan de vrouw’ en nog zoveel meer hits, palmden het publiek in en kregen daardoor een staande ovatie.

Voor hun optreden was er een meet & greet, waaronder ook met fan Anne Kerkhove uit Nieuwpoort, die sinds 2012 het duo van dichtbij volgt. Anne bracht speciaal een pakket West-Vlaamse streekbieren mee. Ze had ook een stapel cd- en dvd-hoesjes mee om te laten signeren. Anne volgt alles wat over haar idolen te zien is op tv en wanneer het mogelijk is, gaat ze ook naar optredens.

Ook mama Veerle Onraedt was mee naar het optreden en werd aangenaam verrast. “Erg geslaagd, ik had het niet verwacht, maar het was heel mooi”, bekende ze na het concert. (PADI/foto’s FODI)

West-Vlaamse streekbieren voor Nederlandse idolen Nick & Simon

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier