Wendy Van Wanten: "Mensen zien me nog maar en krijgen al binnenpretjes"

03/08/18 om 06:30 - Bijgewerkt op 02/08/18 om 13:23

"De PinUp Club, dat waren amper vier dagen opnames. Maar 30 jaar later ben ik nog altijd Wendy Van Wanten." Iris Vandenkerckhove (58), zangeres en mediafiguur, heeft zich verzoend met haar rol als eeuwig sekssymbool. "Wendy strookt niet met Iris. Maar ik heb er wel gebruik van gemaakt. Het is net een missie voor mij: ik moet niets doen of de mensen krijgen al binnenpretjes."

Twintig minuutjes te laat rijden ze het plein voor de Mercator op. Wendy en zoon Clément stappen uit, haar partner Franske zoekt een parkeerplaats, vindt die met veel moeite en komt pas veel later op het schip aan. Clément helpt intussen in het hokje aan de kade met het ontvangen van de bezoekers. Ze zijn goed thuis op de Mercator, de Van Wantens. "We waren hier al voor heel wat feesten en persconferenties", legt Wendy uit. "En zaten hier ook al frietjes te eten. Mijn 51ste verjaardag vierde ik op de Mercator met een groot feest voor 300 fans."
...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!