WECANDANCE kiest deze zomer voor thema Safari Nomads

© SVV
Redactie KW

De organisatoren van het dancefestival op het strand van Zeebrugge doen er dit jaar een derde dag bij.

Tijdens het eerste weekend van augustus vindt de zevende editie plaats van WECANDANCE, op de zandstrook aan de Saint-George’s Day Wandeling in Zeebrugge, plaats. De organisatoren schakelen deze zomer een versnelling hoger, want naast het weekend zal er nu ook al op vrijdag gedanst kunnen worden.

Op vrijdag 9 augustus zal je performances kunnen meemaken gespreid over twee podia, waaronder een live stage. Op zaterdag 10 en zondag 11 augustus doen de organisatoren er nog een podium bij. Op deze zesde stage kiezen ze voor livemuziek. Voorts komen tijdens het weekend genres als hiphop, techno, house en disco, all-roundmuziek en slow dance alsook livemuziek aan bod.

Ook dit jaar kiest WECANDANCE voor een avontuurlijk thema, met name Safari Nomads. Het publiek zal dan ook verzocht worden om zich in kledij te hullen die naar dit thema verwijst.

Er komt ook opnieuw een food market. Wie het zich kan veroorloven, kan zich al opmaken om een tafel te reserveren bij Sergio Herman en Syrco Bakker, topchefs van Pure C in Cadzand-Bad.

Of hoe de sterren op WECANDANCE zich niet enkel achter een draaitafel of op een podium zullen bevinden.

(SVV)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier