VTM-programma 'Hoe Zal Ik Het Zeggen?' wint Gold Award op WorldMediaFestival in Hamburg

11/04/18 om 23:12 - Bijgewerkt om 23:12

Het VTM-programma 'Hoe Zal Ik Het Zeggen?' heeft een Gold Award gewonnen op het WorldMediaFestival in Hamburg in de categorie 'entertainment: comedy'. Vorige week werd het programma bekroond als 'beste nieuwe comedyformat' op de internationale tv-beurs MipTV in Cannes.

VTM-programma 'Hoe Zal Ik Het Zeggen?' wint Gold Award op WorldMediaFestival in Hamburg

Jens Dendoncker brengt in het programma op een heel originele en verrassende manier boodschappen over aan nietsvermoedende mensen. © VTM

Het programma waarin Jens Dendoncker op een heel originele en verrassende manier boodschappen overbrengt aan nietsvermoedende mensen, liep in het najaar van 2017 bij VTM en is een productie van Shelter. Eerder wonnen andere Shelter-producties zoals 'Wat Als?', 'Safety First' en 'Benidorm Bastards' een World Media Award.

Met deze Gold Media Award komt 'Hoe Zal Ik Het Zeggen?' automatisch op de shortlist voor de Grand Prix Award, de belangrijkste prijs van het World Media Festival die alle categorieën overstijgt en dit jaar op 16 mei wordt bekendgemaakt. Een paar jaar geleden ging die Grand Prix Award nog naar de serie 'Wauters versus Waes' (VTM en Eén).

Het WorldMediaFestival bekroont de beste internationale producties uit alle takken van de media. In totaal zijn honderden producties van over de hele wereld ingezonden voor een jury van toonaangevende communicatieprofessionals uit de hele wereld. Vroeger wonnen ook al andere Vlaamse programma's zoals 'Het Lichaam van Coppens', 'Wauters versus Waes' en 'Tomtesterom' een World Media Award.

(Belga)

Meer nieuws uit

Lees meer over:

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!