VIDEO Fat Max brengt eerste EP uit

Redactie KW

Wie de release wil meemaken kan aanstaande vrijdag, 27 april, afzakken naar het Lusterke in Wervik

“De groep die strakker klinkt dan de meeste ‘bejaarde’ onderbroeken”. We hebben het dan over de rockband Fat Max (FM) afkomstig uit het Wervikse, aka het West-Vlaamse platteland. De band ontstond twee jaar geleden en timmerde ondertussen voort aan een weg. Ze speelden diverse podia plat en brengen vrijdag hun allereerste EP uit genaamd ‘All We Have Is Now’.

“Eerst en vooral willen we onze vrouwen bedanken voor de vele steun, de ontwerper van ons artwork en iedereen die achter ons stond. Ook alle bandleden willen we bedanken om zich in te zetten om deze EP tot een goed einde te brengen maar ook onze fans voor de jarenlange steun en het vertrouwen. We hebben hard gewerkt aan deze EP en gecreëerd zoals we hem zelf zouden willen presenteren. Dat is ons ook gelukt en we hopen dat jullie er ook tevreden mee zullen zijn”, besluit Glenn Carrein.

https://www.youtube.com/watch?v=iESZVdMQ1Vc

Wie de release wil meemaken kan aanstaande vrijdag, 27 april, afzakken naar het Lusterke in Wervik. “Het zal een waar feest worden die avond en liefhebbers kunnen er onze EP ook aanschaffen. Wie dat wil krijgt zelfs een gesigneerde (knipoogt)”, vult Jeremy Verbeke nog aan.

(TV)