VIDEO Brihang vervoegt Het Zesde Metaal voor unieke versie van Naar De Wuppe

06/12/17 om 14:15 - Bijgewerkt om 14:13

Het Zesde Metaal trad vorige week op in de Ancienne Belgique en bracht daar, ver van de West-Vlaamse bodem, een unieke versie van het nummer.

VIDEO Brihang vervoegt Het Zesde Metaal voor unieke versie van Naar De Wuppe

Het Zesde Metaal is momenteel op tour en die bracht hen ook naar de AB in Brussel. Het publiek werd er getrakteerd op een 100% West-Vlaams 'specialleke', want tijdens Naar De Wuppe kreeg de band van Wannes Cappelle plots het gezelschap van rapper Brihang. Die kwam bovendien niet gewoon wat meezwaaien en handjes schudden, maar had een scheut verse rhymes meegebracht die naadloos in het nummer werden gegoten.

Het leverde een unieke versie op van Naar De Wuppe, eentje die dankzij de technische crew van de AB ook kan gesavoureerd worden door zij die er vorige week niét bij waren.

Het was de eerste keer dat Wannes Cappelle en Brihang samen op het podium stonden, maar ze zijn allerminst onbekenden voor elkaar. Brihang speelde al vaker het voorprogramma voor Het Zesde Metaal en beiden hebben ook al vaker hun wederzijds respect voor elkaars werk laten blijken.

(FV)

Meer nieuws uit

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!