Veel Torhoutse insteken in tentoonstellingsprogramma de Brouckere

09/06/18 om 07:30 - Bijgewerkt op 06/06/18 om 18:47

Het weekend van zaterdag 16 en zondag 17 juni is niet alleen dat van de Batjes, maar ook van de start van de online ticketverkoop voor het nieuwe seizoen van het cultuurcentrum de Brouckere. Op zaterdag om 10 uur begint de verkoop van abonnementen en op zondag om 10 uur van losse tickets.

Elk jaar probeert cc-directeur Karien Bardoel, die de verschillende podiumproducties vastlegt, om zoveel mogelijk een link tussen de voorstellingen en Torhout te realiseren. Wat dit keer weinig of niet van toepassing is voor wat er zich straks in de theaterzaal afspeelt, maar des te meer voor de tentoonstellingen. Op het vlak van de exposities zijn de Torhoutse insteken perfect zichtbaar. Zo zullen vader John en zoon Arne Vandelanotte uit Wijnendale samen hun keramiek tentoonstellen (in oktober), zal Luc Descheemaeker, alias cartoonist O-Sekoer, zijn artboxen of 3D-cartoons tonen (in december), exposeert lesgever van de...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!