The Waterboys vervolledigen affiche Dranouter Festival

The Waterboys komen naar Dranouter.
Redactie KW

Het driedaagse Festival Dranouter heeft zijn affiche vervolledigd met dertien nieuwe namen.

The Waterboys is de meest opvallende in het lijstje. De 41ste editie van Festival Dranouter vindt plaats van 7 tot en met 9 augustus.

The Waterboys, Adam Cohen, William Fitzsimmons, AmenRa, Louis Barabbas & The Bedlam Six, Flanders Ethno, Jahwar, Ten Strings & A Goat Skin, Razen, Basco, Bogus, Follia! en Beoga maken de affiche van editie 2015 compleet.

The Waterboys spelen op de slotdag op het hoofdpodium. De Iers-Britse groep rond Mike Scott is een oude bekende op het festivalterrein, want ze traden in 2012 nog op in het Westhoekdorp. De band komt hun jongste album ‘Modern Blues’ voorstellen maar het grote publiek zal toch vooral uitkijken naar hun bekendste hit ‘The Whole of the Moon’.

AmenRa met akoestische sessie

Op diezelfde dag maakt ook het Belgische AmenRa, een vreemde eend in de bijt, zijn opwachting. De sludgemetalband zal een akoestische sessie afwerken op de Clubstage.

Op zaterdag is het uitkijken naar Adam Cohen, de zoon van Leonard Cohen. De 42-jarige Canadees zal bewijzen dat hij niet enkel de zoon van zijn vader is, maar dat zijn capaciteiten als singer-songwriter op zichzelf meer dan hun mannetje staan.

Eerder bevestigden onder meer The Magic Numbers, Triggerfinger, Calexico, Flogging Molly, Jan De Wilde, Bart Peeters, Intergalactic Lovers en Asaf Avidan al hun komst naar Dranouter.

(Belga)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier