't Hof van Commerce is verrassingsact op Boterhammen in het Park

01/08/18 om 19:38 - Bijgewerkt om 19:36

Op vrijdag 31 augustus staat 't Hof van Commerce op Boterhammen in het Park in Brussel.

't Hof van Commerce is verrassingsact op Boterhammen in het Park

't Hof Van Commerce. © GF

Boterhammen in het Park is gratis zomerfestival aan de bekoorlijke kiosk in het warandepark, hartje Brussel. Op 31 augustus speelt 't Hof van Commerce op het gratis festival. "Wien is 't Hof van Commerce? Dat is gelijk ook de titel van die machtig leutige mockumentary van Kristof Michiels alias DJ 4T4, zeg maar scratcher bij dit luidkeels kluchtige collectief. Met uiteraard ook nog Flip (geen familie van Coely) Kowlier alias Levrancier en Serge (verre familie van Cyriel, sic?) Buyse alias Dommestik. Na twintig jaar weer zonder totentrekkerie bijeen, voor uitverkochte concerten en een overduidelijke compilatie", klinkt het bij organisator AB.

Ook Jay MNG staat op de affiche. "Waar komt die vandaan? Van Op de maan, man! Dat is alvast de voornaamste track van deze druk rappende Brusselaar. Zonder meer de realiteit van deze tijd en ook al zeer goed bevonden voor De Nieuwe Lichting van Studio Brussel én mee op de AB-affiche in het voorjaar van 2018 naast Zwangere Guy bij het 'Underground Occupy Mainstream'-gebeuren."

Meer nieuws uit

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!