Supervision Festival brengt opnieuw duizenden danceliefhebbers samen

Redactie KW

Het Generaal Maczekplein werd zaterdag 11 augustus omgetoverd tot een muziektempel. Verschillende DJ’s gaven het beste van zelf.

Het dancefestival was dit jaar aan de zesde editie toe. Dat de organisatie verder bouwt aan hun eerdere succesformule was bij deze editie terug goed zichtbaar. Het werd opnieuw een echt belevingsfestival met waarbij een massa’s dansliefhebbers erop los dansten op de beste dance-hits met retro classics en toppers uit de jaren 90. In het totaal kwamen er elf DJ’S op het podium en dit mooi verdeeld over de hele zomerse avond.

Bij de muziekspelers hoorden DJ’S Lady s, DJ Neon, Lester Williams, Bonzai All Stars, M.I.K.E. Push… De Nederlandse rapper Jebroer bracht een uniek tafereel. Omstreeks 16 uur werd het festival geopend. Om 2 uur middernacht werden de deuren gesloten.

Meerwaarde

De organisatoren zijn alvast tevreden met de talrijke opkomst en het openluchtdancefestival werd opnieuw een meerwaarde voor de stad Tielt dat kadert rond Tielt Zomert. Het was een zomerse avond met ideale temperaturen. De sfeer was gezellig en op het hoger gelegen VIP- podium was het een drukke bedoening. Verschillende hapjes en fingerfoods kwamen tevoorschijn. De drank bracht verfrissing. De zomerse look ontbrak bij vele danceliefhebbers niet. De bezoekers kregen alvast een fantastische festivaldag voorgeschoteld.

(Nele Sabbe/foto Nele)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier