Straf: Niels Destadsbader gaat voor extra concert in het Sportpaleis

© Liefde voor Muziek
Bert Vanden Berghe

In de talkshow ‘Van Gils en Gasten’ pakte Niels Destadsbader uit met een leuk nieuwtje. Hij kondigde een tweede concert in het Sportpaleis aan.

Het gaat hard voor Niels Destadsbader, heel hard. Zijn cd ligt amper in de winkelrekken of hij schiet al naar de hoogste regionen van de charts, waar hij overigens al met vijf nummers in staat. Mede dankzij het VTM-programma ‘Liefde voor Muziek’ kan je dezer dagen niet rond hem kijken. Drie weken geleden kondigde hij aan dat hij zijn grootste droom gaat verwezenlijken: een Sportpaleis vullen. Hij kon zich naar eigen zeggen geen mooier verjaardagscadeau bedenken, want dit jaar wordt hij dertig, vandaar ook de titel van zijn tweede album.

Straf: Niels Destadsbader gaat voor extra concert in het Sportpaleis

Met zijn goede vriend Miguel Wiels vulde hij met gemak vier grote zalen, maar het Sportpaleis is nog een ander kaliber. “De eerste drie dagen heb ik amper geslapen”, zo zei hij in Van Gils en Gasten vanavond. Maar hij kan er met een gerust hart naar toe werken, want de verkoop loopt als een trein. Na een paar weken zijn er al meer dan 14.000 tickets de deur uit. Omdat de vraag zo groot was, besloot hij nog een extra concert in te plannen, op 1 november. De tickets zijn nu al te koop via www.livenation.be.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier