Stormloop in cultuurhuis De Leest voor Wouter Deprez en Het Zesde Metaal

Redactie KW

De voorverkoopdag voor het najaarsprogramma 2018 van het Izegemse cultuurhuis op zaterdag 19 mei was alweer een zeer groot succes.

“Het was een stormloop op de tickets voor het optreden van Wouter Deprez en Het Zesde Metaal”, zegt schepen van Cultuur Kurt Himpe. “Maar ook voor de optredens Van Freddy De Vadder, Het Eftelingtheater en Circus Ronaldo gingen de tickets in voorverkoop al vlotjes buiten.”

“Uren voor de deuren open zwaaiden, stonden al mensen aan te schuiven. Om 7 uur ‘s morgens telde de rij al bijna 100 mensen en de eerste gegadigde werd al gesignaleerd aan het cultuurhuis om 3.00 uur”.

“Het grote succes zorgde er ook voor dat bepaalde voorstellingen al uitverkocht zijn”, zegt Geerwin Vandekerckhove van De Leest. “Dat is het geval voor de twee voorstellingen van Het Prethuis, Het Zesde Metaal en één van de optredens van Wouter Deprez.”

Vanaf zaterdag 19 mei om 17.00 uur kunnen tickets gekocht worden via de webshop. Vanaf dinsdag 22 mei kan er ook telefonisch gereserveerd worden en kunnen geïnteresseerden ook aan de balie in De Leest terecht voor tickets.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier