Seppe Lesenne uit Avelgem speelt mee in Ketnet Musical

Seppe Lesenne. (Foto VRT)
Redactie KW

Seppe Lesenne uit Avelgem is een van de 23 deelnemers aan de nieuwe Ketnet Musical. “En straks ga ik de strijd aan voor een van de hoofdrollen”, aldus Seppe die het sowieso al een eer vindt om te mogen deelnemen.

Seppe Lesenne is 14 jaar, woont in Avelgem en volgt het derde jaar wiskunde-wetenschappen aan het Don Boscocollege in Kortrijk. Hij nam drie jaar geleden al eens deel aan audities voor de Ketnet Musical. “Maar dat werd toen niks”, vertelt Seppe, die al sinds het derde kleuterklasje danslessen volgt en ook van zingen en acteren houdt. “Ik ben sinds dit jaar lid van talentennetwerk In The Picture en kreeg zo een uitnodiging voor de audities van de Ketnet Musical. Ik was meteen enthousiast en heb me ingeschreven. De audities verliepen super goed. Samen met 23 andere kandidaten mag ik nu meedoen aan de musical.”

Zusje op komst

Vanaf nu zal er veel gerepeteerd worden voor de grote tv-show waar de hoofdrollen zullen bepaald worden. “Ik zal in elk geval mijn uiterste best doen om een van die rollen te bemachtigen, maar eigenlijk is het al een eer op zich om te mogen deelnemen.”

Seppe is de oudste in een gezin met nu nog drie kinderen. “Mijn zus Nienke is 12 en mijn broertje Tiebe is bijna 2. Er is nog een zusje op komst van wie de geboorte voorzien is op 6 december. Wat een mooi sinterklaasgeschenk zou dat niet zijn?” aldus Seppe die ook houdt van lopen. “Ik neem deel aan loopwedstrijden. Puur recreatief. Het ontspant me en houdt mijn conditie op peil.” (GBA)

Info: Ketnet Musical, van maandag tot donderdag om 16.30 en om 18.55 uur op Ketnet, Ketnet.be en in de Ketnet-App. Ketnetmusical Team U. P. is te zien vanaf 3 maart 2018.