Schouwburg in Kortrijk opent nieuw seizoen

14/09/18 om 06:00 - Bijgewerkt op 13/09/18 om 11:59

Op vrijdag 14, zaterdag 15 en zondag 16 september opent Schouwburg Kortrijk het nieuw cultureel seizoen. Curatoren van dienst zijn de Compact Disk Dummies: jong en met een frisse kijk op kunst en cultuur. Doorheen het seizoen is er extra aandacht voor jongeren en zorgt Schouwburg Kortrijk voor extra manieren om jongeren aan te trekken.

De curatoren van het openingsweekend zijn de broers Lennert en Janus Coorevits, bekend onder de naam Compact Disk Dummies. De overwinning in de voorronde van Kunstbende Kortrijk en het winnen van Humo's Rock Rally staat op hun visitekaartje. "Hun artistiek parcours is heel interessant. Zij houden de vinger aan de pols en weten wat er leeft in de podiumwereld. Hun keuze om theatermakers Boris Van Severen en Jonas Vermeulen het cultuurseizoen te laten openen met The Only Way is Up, is gewaagd maar terecht", aldus Dries Van Robaeys als persverantwoordelijke van Schouwbu...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!