Roeselaarse Dj Exception is klaar voor het grote werk

(Foto JCR) © (Foto JCR)
Redactie KW

Deejay Exception, of overdag gewoon Michiel Lecluyse (19), draait al een goede 5 jaar plaatjes in Roeselare en omstreken.

Onder de slogan ‘Ain’t no party like an exceptional party’ hoopt hij ieder feestje naar een hoger niveau te tillen. “Het begon allemaal toen ik 12 jaar was. Ik mocht toen de muziek verzorgen tijdens de speeltijd in de VMS. Toen ik 15 jaar was, begon ik deejaywedstrijden te winnen. Dj Maddis heeft mij van in het begin geholpen door mij verschillende tips te geven. Ik wil hem hiervoor wel bedanken.”

“Ik speel voornamelijk commerciële allround muziek”, gaat Michiel verder.

“Ik draaide vroeger veel in de Cirque, de Chiqon en nu de Bistro in Roeselare. Ook in het Kanon in Kortrijk, de Possé in Oostduinkerke en Club Nice in Oostende kan je mij terugvinden. Als freelancer voor Redbull draai ik ook op veel evenementen die door hen worden gesponsord. Ik heb al enkele grote evenementen mogen doen zoals Plan B in Wevelgem met een 3.000-tal bezoekers alsook in de Korvin Club in Hongarije, waar Charlotte Dewitte nog heeft gespeeld. Graag zou ik nog eens een Student Kick-off in Gent doen.”

Geen USB en play

“Ik ben gekend om een technische deejay te zijn. Bij mij wordt geen vaste set gespeeld, ik mix alles ter plaatse. Dat stoort me wel een beetje dat mensen soms denken dat het gewoon een USB insteken is en op play drukken. Bij mij is dit dus zeker niet het geval.”

“Ik spiegel mij niet aan de grote namen en wil met de voetjes op de grond blijven. Ik doe het graag liever stap voor stap. Ooit wil ik wel eens op Tomorrowland staan, maar dan liever op een klein podium. De sfeer is daar beter en je kan daar wat meer inspelen op je publiek. Maar eerst wil ik mijn naam wat groter maken. Met Gemini Bracelets heb ik alvast al mijn eerste sponsor binnengehaald.” (TP)

Wie dj Exception wil volgen, kan dit op Facebook via https://www.facebook.com/DJexception/.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier