Red Zebra trekt in 2018 al vijf keer naar het buitenland

22/11/17 om 14:55 - Bijgewerkt om 14:53

Red Zebra maakte dit jaar een bijzonder succesrijke comeback. Nu lonken ook Duitsland, Griekenland en Italië.

Red Zebra trekt in 2018 al vijf keer naar het buitenland

Vorige week speelde Red Zebra samen met Fischer-Z een uitverkochte zaal De Roma in Antwerpen plat. Meteen het laatste optreden voor zanger Peter Slabbynck en zijn vier bandleden voor dit jaar. "De vooruitzichten voor 2018 zien er goed uit", kondigt Slabbynck aan. "Momenteel staan al vijf optredens voor begin volgend jaar gepland en die zijn - opvallend - allemaal in het buitenland. Over enkele maanden trekken we samen naar Keulen, Athene, Thessaloniki, Rome en Napels. We onderschatten zelf hoe bekend de groep eigenlijk wel is in het buitenland. In het verleden konden we daar niet echt op inspelen, omdat we geen boekingsagent hadden die zich er specifiek mee bezighield. Die hebben we nu wel en dit werpt meteen zijn vruchten af. We zouden zelfs nog meer in het buitenland kunnen spelen, maar onze boekingsagent waakt erover dat het financieel haalbaar blijft. Al maken we daar af en toe een uitzondering op. Onlangs nog zelfs, toen we in Parijs optraden. Zo'n kans mag je niet laten liggen."

Fans van Red Zebra zullen volgend jaar regelmatig de kans krijgen om de band ook bij ons live te zien. Op zondagnamiddag 19 augustus 2018 staan ze trouwens opnieuw geprogrammeerd op het W-Festival dat plaatsvindt op Airport Amougies/Kluisbergen.

Afgelopen zomer maakte Red Zebra daar zijn officiële comeback in de nieuwe bezetting.

(svv)

Meer nieuws uit

Lees meer over:

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!