Preuteleute pakt het groots aan en speelt voor 4.000 man in de Versluys Dôme in Oostende

13/02/19 om 13:53 - Bijgewerkt om 13:52

Na het Kursaal in Oostende, het MEC Staf Versluys in Bredene en De Zwerver in Leffinge, goed voor samen bijna 3.000 tickets, speelt Preuteleute 'Nog ene kè' in de Versluys Dôme in Oostende.

Het opzet van Preuteleute was om op 25 januari 2020 'Nog ene kè' in het Kursaal in Oostende te staan. Dat was buiten de fans gerekend. Op amper 36 uur waren alle 2.000 zitjes in het Kursaal bezet. In samenspraak met organisator Comedyshows.be werd besloten om een wachtlijst aan te leggen voor de mensen die geen tickets konden bemachtigen. Die wachtlijst liep al snel op tot 700. Sebastien Dewaele en Tom Vanryckeghem besloten om er nog een show bij te doen. Dit keer, een week eerder, op zaterdag 18 januari 2020 in het MEC Staf Versluys in Bredene, die een zaal heeft met een capaciteit van 450 stoelen. Mensen die zich hadden ingeschreven op de wachtlijst kregen de eerste kans om tickets aan te kopen. No...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!