Portland en Josephine in Bunkerrock 2018

18/05/18 om 20:09 - Bijgewerkt om 20:06

Op zaterdag 25 augustus is BunkerRock al aan haar vijfde editie toe.

Portland en Josephine in Bunkerrock 2018

Dit gratis muziekfestival op de Markt van Oedelem is een organisatie van OC De Kleine Beer en vzw Den Bunker. Schepen van cultuur en jeugd Gijs Degrande (N-VA) stond mee in voor de programmatie en kijkt uit naar een topeditie: "Voor deze verjaardageditie pakt BunkerRock uit met een heel sterke affiche. De Vlaamse muziekscene boomt en we brengen het beste van dit moment. Muzikale ontdekkingen en kwaliteit vormen stilaan het handelsmerk van BunkerRock."

Vijf bands sieren de affiche van BunkerRock 2018 : "Tars Vanhaecke, singer-songwriter en lokaal talent, mag de editie van 2018 aftrappen. Josefien De Loof aka Josephine won de harten van het publiek in de Humo's Rock Rally 2018 en is misschien wel dé muzikale ontdekking van dit jaar. Ivy Falls, de nieuwe band van zangeres Fien Deman van I Will, I Swear, brengt dan weer dromerige pop en subtiele elektronica. De vijfkoppig band Rhea toert momenteel door Europa met hun vettige old school rock-'n-roll en mag eind augustus als voorlaatste de podium op. De indie-dreampopband Portland kopt de affiche van BunkerRock. Portland behaalde in 2016 de finale van Humo's Rock Rally en won De Nieuwe Lichting 2018 van Studio Brussel. Hun single 'Pouring Rain' haalde de kaap van 1 miljoen streams op Spotify. Hun drukke festivalzomer sluiten ze af op de Markt in Oedelem."

(Regi)

Meer nieuws uit

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!