Polonaise troef tijdens tweede Stationsfeesten in Roeselare

Jennifer Clement samen met haar dochter Chiara Coudron, klaar voor de Stationsfeesten. (Foto JCR) © (Foto JCR)
Redactie KW

Op zondag 12 augustus staat de tweede editie van de Stationsfeesten op het zomerprogramma. In de namiddag zullen een 7-tal Vlaamse vedetten er het mooie weer verzorgen en er is ook heel wat randanimatie voor de kinderen voorzien.

“De eerste editie is er eigenlijk gekomen op vraag van de vaste klanten”, vertelt Jennifer Clement (28), uitbaatster van El Dia. “Het grote succes gaf de aanzet tot een vervolg. We willen er op lange termijn een echt volksfeest van maken. Volgend jaar hebben we trouwens al een goochelshow vastgelegd. Steeds verrassend blijven en voor afwisseling zorgen is de bedoeling van dit totaalconcept.” Jennifer had in het verleden geen ervaring met dergelijke evenementen. “Ik heb wel vier jaar expertise opgebouwd bij het organiseren van trouwfeesten. Er gebeurt veel achter de schermen waar mensen geen weet van hebben en dat maakt het nu net heel boeiend.”

Michael Lanzo

Dit evenement is een samenwerking met Jurgen Verstraete die voor het podium, de installatie én de artiesten zorgt. “Chris Reilhof, Gregory uit Zwevezele, Michael Venicio, Shauni, gekend van The Voice, en de Roeselaarse Sandra Margodt passeren de revue.” Daarna komt de winnaar van ‘Belgium’s got talent 2013’ Michael Lanzo het beste van zichzelf geven.

“Leah Bien sluit als headliner onze Stationsfeesten af. Deze straffe zangeres, met Filipijnse roots staat al 25 jaar op de planken en heeft ook in het buitenland haar strepen al verdiend”, weet Jennifer, die al gefigureerd heeft in een videoclip van dit rastalent.

“Op termijn moet dit uitgroeien tot een waar volksfeest”

“Ze brengt hits van vroeger en nu in verschillende talen en genres. Het is een mix van artiesten geworden, die elk op hun manier het publiek een aangename namiddag en avond kunnen bezorgen. Voor de kinderen staat er een springkasteel en ze kunnen zich laten schminken. Er komt ook een clown langs. We hebben de capaciteit dit jaar opgevoerd tot 250 zitplaatsen. Hopelijk wordt het voor iedereen een stralende muzikale zomerdag”, besluit Jennifer.

De optredens vinden tussen 14 en 20 uur plaats op het Stationsplein ter hoogte van El Dia. De toegang is volledig gratis.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier