Pizzakoerier valt optreden The Violent Husbands in Brugge binnen

De koerier van Domino's Pizza betrad het podium. © SVV
Redactie KW

Omdat hij honger had, bestelde Dijf Sanders bij het begin van het concert in Theaterzaal De Biekorf in Brugge een pizza Forestiere.

Gisterenavond ging ‘Eindelijk eerlijk’ van The Violent Husbands in première. “Het is het eerste optreden van onze nieuwe theatertournee”, zei Jason Dousselaere van The Violent Husbands. “Helaas wordt ons volgende concert (op vrijdag 15 december in Theater Malpertuis in Tielt, nvdr) meteen ook het laatste van dit programma.”

De set vol vlot in het gehoor liggende luisterliedjes werd gekruid met een bijzonder bezoek. Onder luid applaus betrad de pizzakoerier het podium. Het was niet de enige gekkigheid waarop het viertal het publiek trakteerde. Zo werden de toeschouwers gesommeerd om massaal te slowen “in de hoop dat we hiermee het Guinness Book of Records halen”, verklaarde Jason Dousselaere.

Na afloop konden de aanwezigen middels een vrije bijdrage een gratis exemplaar van de vinylversie van ‘Hot Wood’ – het tweede album van The Violent Husbands dat vorig jaar verscheen – mee naar huis nemen. Wie dit wenste, kon bij Benjamin Dousselaere nog terecht. Hij had tijdens het concert worsten voor hotdogs opgewarmd. Hilariteit alom in Die Scone.

(SVV/foto SVV)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier