Peter Hoogland na bijna 20 jaar terug met Het Land van Hoogland

08/11/18 om 11:23 - Bijgewerkt om 11:22

Van maandag 12 november tot 16 november staan de jaren '90 centraal op Joe tijdens Celebrate the 90's. Voor de gelegenheid presenteert Peter Hoogland na bijna 20 jaar weer zijn radioprogramma Het Land van Hoogland.

Peter Hoogland na bijna 20 jaar terug met Het Land van Hoogland

© (Foto Belga)

"De klokken hebben gesproken, de nacht is gevallen. De sterren zijn weg..." Deze iconische intro weergalmt nog steeds in het achterhoofd van de radioluisteraars die er in de jaren negentig al bij waren. Peter Hoogland brengt een geactualiseerde versie van zijn programma, maar net als 20 jaar geleden kunnen de luisteraars bellen met hem en gaat hij geen onderwerp uit de weg. Het Land Van Hoogland is volgende week van maandag tot donderdag te horen van 22.00 tot 01.00 op Joe.

Peter Hoogland: "Het basisidee blijft hetzelfde: babbelen met de luisteraars en dingen durven zeggen zoals ze zijn. Echte menselijke gesprekken. Het gaat natuurlijk wel wat anders zijn, het wordt een geactualiseerde versie van het programma. Maar het programma zal opnieuw serieuze onderwerpen en absurde humor combineren."

Meer nieuws uit

Lees meer over:

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!