Ouders ontzet over ontvangst bij Bumba-show: "Dure tickets gekocht, enkel stoel gekregen"

12/01/18 om 06:00 - Bijgewerkt op 11/01/18 om 15:46

Zondag was de Kortrijkse Schouwburg in de ban van Bumba, want er stonden drie shows op de agenda. Maar voor een Wevelgems koppel viel die serieus tegen: ze moesten tijdens de voorstelling op een gewone stoel zitten om bij hun dochter Elise te kunnen blijven. Zij zit in een rolstoel. "Dit is niet onze stijl", laat Studio 100 weten. "We zullen contact opnemen met het gezin en de Schouwburg."

Het Wevelgemse koppel Christophe Oplinus-Stéphanie Cornelissens trok zondag even voor 11 uur met dochter Elise vol verwachting naar de Kortrijkse Schouwburg om er van de Bumba-show te genieten. Maar daar kwam aanvankelijk niet veel van in huis. "Onze dochter van 3 zit in een rolstoel en dat hadden we ook gemeld toen we belden om tickets te reserveren", vertelt Christophe. "Maar in de Schouwburg bleek dat de organisatie daar geen rekening mee had gehouden. We hadden plaatsen in rij L - de eerste rij na het middengangpad - gekregen, maar de stoelen waren weggenomen. De rolstoel van Elise kon er staan en wij moesten plaatsnemen op stoelen uit de cafetaria. Terwijl we de duurste tickets va...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!