Onze Molwatcher wordt wakker: “Neem afwezigheden van uw vrienden onder de loep”

Marc Denys
Marc Denys Enthousiaste mollenvanger uit Veurne

De opnames zijn met wat geluk al aangevat, maar op de uitzending van de nieuwe reeks van De Mol is het nog wachten tot begin 2018. Toch is onze Molwatcher al weer bovengronds gekropen. Hij houdt zijn omgeving goed in de gaten om te zien of er niemand ‘toevallig’ drie weken ‘op reis’ is…

Vanaf deze week verblijdt Woestijnvis ons met een zesdelige reeks rond acht bekende advocaten. In ‘Strafpleiters’ passeren vanaf maandag 6 november onder meer Walter Damen (o.a. de zaak rond Sharia4Belgium), Sven Mary (o.a. de zaak rond Salah Abdeslam) en Katrien Van der Straeten (o.a. de zaak van de parachutemoord) de revue. Alles wordt aan elkaar gepraat door Gilles De Coster, die met deze reeks dus zijn rentree op het VRT-scherm maakt, meerbepaald bij Canvas.

Onze Molwatcher wordt wakker:

In de aanloop naar dat programma was Gilles De Coster, samen met Nina Van Eeckhaut (o.a. de zaak rond Kim De Gelder), te gast bij Bart Schols en zijn programma ‘De Afspraak’ op Canvas. Op de afsluitende vraag ‘Gilles, wanneer ben je weg voor ‘De Mol’?’ antwoordde Gilles De Coster het volgende: ‘Aanstonds’.

Een warme oproep aan u, beste lezer, om binnenkort in uw kennissen- en vriendenkring eens de afwezigheden grondig onder de loep te nemen. Wie weet kent u nu al de West-Vlaamse opvolgster/opvolger (schrappen wat niet past) van Hanne (De Mol 2016) en Marzena (De Mol 2017)!

Met wat geluk wordt onze provincie begin 2018 misschien vertegenwoordigd door twee kandidaten? Afwachten en duimen maar, binnen enkele maanden kan heel Vlaanderen zich weer laten onderdompelen in de wereld van ‘De Mol’.

Onze Molwatcher wordt wakker:

Onze Molwatcher wordt wakker:

Adios beste vrienden, mijn koffers zijn gepakt voor drie weekjes… MOLdavië!

Mollengroetjes,

Marc

Molwatcher Marc Denys volgt het uiteraard op en zal ook in 2018 zijn licht laten schijnen over de nieuwe reeks van De Mol.

Nog meer info vinden jullie in de Mollengroep op facebook: https://www.facebook.com/groups/Mollengroep/

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier