Natuurfoto's van Wildlife Photographer of the Year in het Zwin

29/06/18 om 15:32 - Bijgewerkt om 15:31

De 53ste editie van "Wildlife Photographer of the Year" loopt van 6 juli tot 4 november in het Zwinreservaat in Knokke-Heist. De tentoonstelling toont een selectie van 100 beelden uit de 50.000 foto's die vanuit 92 landen zijn ingestuurd.

Natuurfoto's van Wildlife Photographer of the Year in het Zwin

© Wildlife Photographer of the Year

Wildlife Photographer of the Year wordt al meer dan 50 jaar door het Natural History Museum in Londen georganiseerd. De winnende beelden worden geselecteerd op basis van hun creativiteit, originaliteit en technische uitmuntendheid. De 53ste editie vertoont 100 uitzonderlijke en prachtige natuurbeelden van onze planeet.

De toegang tot de fototentoonstelling is inbegrepen in het ticket voor het natuurreservaat. De expo is elke dag open van 10.00 tot 18.00 uur. Vanaf september is het park open van dinsdag tot zondag tussen 10 en 18 uur en vanaf oktober van woensdag tot zondag tussen 10 en 17 uur. Het Zwin Natuur Park is de enige locatie in de Benelux waar de beelden te zien zullen zijn.

(Belga)

Meer nieuws uit

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!