Mirko Blondeel (8) uit Beveren met Triggerfinger op Rock Werchter

29/06/18 om 07:21 - Bijgewerkt op 28/06/18 om 10:29

Drummer Mirko Blondeel (8) uit Beveren beleeft momenteel de tijd van zijn leven. Hij speelt de hoofdrol in een StuBru-reclamespot, werd op die radiozender live geïnterviewd en mocht zijn kunnen daarna ook nog eens demonstreren. Als absoluut hoogtepunt beklimt hij volgende week donderdag samen met rockband Triggerfinger het podium van Rock Werchter.

Mirko Blondeel zit in het tweede leerjaar in Vrije Basisschool De Bever en wordt de komende weken door Studio Brusssel als piepjong talent naar voor gebracht. "Eigenlijk zijn ze via via bij onze Mirko terecht gekomen", vertelt papa Birger. "Studio Brussel zocht een talentrijke jonge rockdrummer tussen de 7 en 10 jaar. Toen ze Kristof Vandooren van Drums & Co, waar Mirko telkens op woensdagnamiddag les volgt, vroegen naar een mogelijke kandidaat, moest die niet lang nadenken. Hij gaf onmiddellijk de naam van onze zoon door", klinkt het niet zonder enige trots. Kristof bevestigt dat Mirko gezegend is met een buitengewone gave. "Het is een uitzonderlijk ge...

Verder lezen?

Lees elke maand gratis 4 artikelen

Ik registreer mij Ik ben al geregistreerd
of

KW-abonnees hebben onbeperkt toegang tot alle artikelen van KW

Ik neem een abonnement Ik ben al abonnee

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!