Minstens 8.000 euro voor 'den otto' uit Eigen Kweek

30/01/19 om 16:09 - Bijgewerkt op 04/02/19 om 10:58

Voor wie dacht een koopje te kunnen doen: het openingsbod voor 'den otto' van Frank uit Eigen Kweek bedraagt 8.000 euro. Vanaf dinsdag kan op de auto worden geboden. Voor de 'wietmobiel' wordt gestart met een vraagprijs van 1.000 euro.

Minstens 8.000 euro voor 'den otto' uit Eigen Kweek

© BELGAIMAGE

Het laatste seizoen van Eigen Kweek loopt stilaan op zijn einde. Wie geen afscheid kan nemen van de familie Welvaert & co, kan vanaf dinsdag een bod doen op de beroemde Opel Kadett en de 'wietmobiel' uit de serie. Het openingsbod voor de Kadett is 8.000 euro, dat voor de wietmobiel 1.000 euro.

Vorige week raakte bekend dat de twee wagens uit Eigen Kweek op de veilingwebsite Vavato te koop staan aangeboden. Ten eerste is er de bekende Opel Kadett van Frank Welvaert. Not just nen otto, you must understand! Ook de 'wietmobiel' uit het eerste seizoen staat te koop. De voertuigen zijn eigendom van de firma Alltec Seys uit Sint-Juliaan. Voor meer info, klik hier. Wie doet morgen een bod?

Ook de beruchte 'wietmobiel' is te koop.

Ook de beruchte 'wietmobiel' is te koop. © GF

Meer nieuws uit

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!