MilHo Art Collectief in OC De Ballon in Oostende

Redactie KW

Onlangs werden in het ontmoetingscentrum de Ballon de werken voorgesteld van kunstenaars Erna Stockx, Martine De Bruyn, Yvan Mahieu, Stefan Feliers, Odette De Malsche, Eric Leon en Hubert Schreel.

Alle kunstenaars zijn lid van het MilHo Art Collectief, een verzameling van professionele kunstenaars en gepassioneerde liefhebbers. Hun doel is om de Vuurtorenwijk, inclusief de Oosteroever, als creatieve multiculturele ankerplaats op de kaart van Oostende te zetten . De expo ‘Vakantie schetsen en reflecties’ werpt bewust een lichte kijk op wat ons allemaal zo dierbaar is: tijd voor onszelf en vrije tijd.

“Tijd voor onszelf betekent meestal gewoon rusten of kuierend de ander observeren”, vertelt Erna Dockx.

“Ook mijmerend over het strand lopen of een goed boek lezen in de avondzon met een glas wijn horen daarbij. Voor de ander betekent het dan weer sporten, waterskiën, of gewoon pintelieren met vrienden. De tentoonstelling toont daar een verstild beeld van. Een beeld van eeuwig rusten, eeuwig baden en eeuwig oberveren.”

“De tentoonstelling toont beelden van herinneringen en reflecties van vakantieperiodes en ontspanning buiten het werk.” Op de foto zien we alle kunstenaars tijdens de vernissage. (JRO-foto JRO)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier