Michèle Cuvelier gaat ochtendshow presenteren op Studio Brussel

23/01/19 om 08:41 - Bijgewerkt om 09:09

Vanaf 4 februari zal de Ardooise Michèle Cuvelier de ochtendshow presenteren op Studio Brussel. Ze neemt de fakkel over van Linde Merckpoel.

Michèle Cuvelier gaat ochtendshow presenteren op Studio Brussel

© Studio Brussel

Michèle Cuvelier presenteerde sinds september 2015 op Studio Brussel het programma Zender. De afgelopen maanden schitterde ze in De Slimste Mens en was ze ook een van de presentatoren van De Warmste Week. Vanaf 4 februari staat de StuBru-luisteraar dus op met Michèle. "Ik heb heel veel zin om vanaf februari mijn bioritme compleet om te gooien", laat Michèle alvast weten. "Hoera voor avontuur!"

Merckpoel presenteerde 2,5 jaar de ochtendshow op StuBru en kondigde woensdagochtend zelf aan dat ze ermee stopt. De luisteraars van Studio Brussel zullen Merckpoel vanaf februari meer zien dan horen. Samen met regisseur Arnout zal ze #Linde maken, tweewekelijkse video's op Lindes Youtube-kanaal. Ze vertelt verhalen over onderwerpen die haar fascineren en intrigeren. Met de reeks zal ze inhoudelijke thema's op de agenda zetten, in interactie en connectie met de luisteraars.

Volgens Jan Van Biesen, nethoofd van StuBru, sluit dit volledig aan bij de evolutie van Studio Brussel om op de verschillende platformen de troeven van de zender nog beter uit te spelen. "Met Michèle Cuvelier is ons ochtendblok in goede handen. Zo zal Studio Brussel zich vanaf februari als multimediamerk zowel online als op de radio versterken."

(BELGA)

Meer nieuws uit

Nieuwsbrief

Ontvang dagelijks twee updates in uw mailbox met het belangrijkste nieuws uit West-Vlaanderen, aangeboden door de redactie van KW!