Metalshow in de Sint-Jozefkerk Menen verliep zonder problemen

Dark Buddha Rising. © NV
Redactie KW

De Sint-Jozefkerk in Menen op De Barakken opende gisteren, op 11 november, zijn portaal voor een niet alledaags evenement: Anima Eterna.

Twee keer per jaar organiseert Alter Ego uit Brugge telkens op een andere en unieke locatie een evenement waarbij muziek en kunst hand in hand gaan. Gisteren mocht de Sint-Jozefkerk een 60 tal bezoekers verwelkomen voor een unieke Metalshow van drie metalbands, Dark Buddha Rising en twee ‘Dark Ambient’-bands : Sum of R en Treha Sektori. Het optreden werd ook gecombineerd met een expo rond rouwjuwelen.

Els Gorsen en Benny Haest.
Els Gorsen en Benny Haest.© NV

Vele fans kwamen van heinde en ver om dit spektakel te zien, zoals Els Gorsen en Benny Haest. “We komen vanuit Merksem. Dit is niet bij de deur maar als grote Metalfans wilden we er vandaag absoluut bij zijn”, zegt Benny. “De expo rond rouwjuwelen werden gemaakt en netjes gepresenteerd door mijn zus”, vervolgt Els.

Het Metalspektakel startte rond 19:30 uur en duurde tot 23:00 uur ongeveer. Koster van de Sint-Jozefkerk, Johnny Carette hield het hele gebeuren in het oog, en zag én hoorde dat het goed was.

Dark Buddha Rising.
Dark Buddha Rising.© NV

(NV/foto NV)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier